Први разред 2022/2023.

Поштовани родитељи будућих првака,

обавештавамо вас да ће почетак нове школске године и окупљање родитеља и ученика у ОШ“Бранко Радичевић“ бити у школском дворишту 1.9.2022. у 8 часова.

Том приликом биће обављена прозивка и пријем првака у редове наше школе.

Радујемо се скорашњем сусрету. Добро нам дошли! 🙂


Моја средња школа

Поштовани родитељи и ученици. 

 

Од 29.марта у функцију је стављен портал  mojasrednjaskola.gov.rs поред јавног дела портала на коме се налазе све информације у вези овогодишњег Завршног испита и уписа ученика у први разред  средње школе за школску 2022/23. годину активан је и заштићени део портала за родитеље/законске заступнике детета коме се приступа преко корисничког имена и лозинке коју  родитељи/законски заступници детета користе за приступ есДневнику (moj.esdnevnik.rs). 

 

У овом тренутку на порталу је постављен иницијални сет података о ученицима (лични подаци и оцене 6. и 7. разреда) увид у ове податке могућ је уношењем осмоцифрене шифре ученика без пријављивања родитеља на портал или пријавом родитеља/ззд преко корисничког имена/лозинке за есДневник. 

 

Порталу се приступа преко адресе: mojasrednjaskola.gov.rs 

 

Упутство за употребу портала: https://mojasrednjaskola.gov.rs/Docs/Guide

Дан школе 2022. год.

ОШ "Бранко Радичевић" слави још једну годишњицу. У нади да ћемо за Вас ускоро опет стварати дивне програме у којима смо сви уживали, желимо да Вас подсетимо на то како смо славили Дан школе, како се увек тражило место више када су наше приредбе у питању. У нади да ћемо се ускоро опет дружити као некада, шаљемо Вам срдачан поздрав!

--->Дан школе 2022.год.- видео

ЗИМСКИ РАСПУСТ

Обавештавамо све ученике и њихове родитеље/старатеље да зимски распуст почиње 31.12.2021. године и траје до 21.1.2022. године. Са наставом настављамо 24.1.2022. године по следећем распореду:
- у преподневној смени су старији разреди
- у поподневној смени су млађи разреди
Подела ђачких књижица ће се обавити у уторак, 4.1.2022. године, по следећем распореду:
- млађи разреди у 11:00h
- старији разреди у 12:00h
Свим ученицима желимо да се добро одморе и припреме за почетак 2. полугодишта! Чувајте се и останите здрави! 🙏❤️💛🧡💚💜💙

УПИС ПРВАКА У ШКОЛСКОЈ 2022/2023. ГОДИНИПоштовани родитељи (старатељи),

Подсећамо Вас да је крајњи рок за упис будућих првака, који по списку не припадају нашој школи, 31.јануар 2022. године. Проверу да ли дете припада нашој школи можете извршити код педагога школе, а том приликом можете обавити и упис.

Учитељи будућег првог разреда у школској 2022/2023. години су Зоран Стојановић, Снежана Митровић и Саша Лабан. Они вам желе искрену и топлу добродошлицу у ОШ“Бранко Радичевић“!


Исказивање интересовања за вакцинисање против COVID-19

Овим путем обавештавамо да сви запослени у установи који су заинтересовани за имунизацију против COVID-19, пријаву треба да учине попуњавањем упитника на порталу еУправа најкасније до 17.01.2021. године (www.euprava.gov.rs).

https://euprava.gov.rs/

https://imunizacija.euprava.gov.rs/


Директан линк за пријаву —> https://imunizacija.euprava.gov.rs/

"Улица дечјег осмеха"

Данас 18.12.2021. године испред Дома културе, у организацији Установе „Центар за културу“, јубиларни десети пут је одржана манифестација под слоганом „Улица дечјег осмеха“.

Овај догађај су обележили и улепшали малишани из предшколских установа, ученици млађих разреда основних школа из Бора, као и ученици Школе за основно и средње образовање „Видовдан“ и корисници дневног боравка “Мозаик”.

Веома лепа изложба ученичких радова, којима су у раду помагали васпитачи и учитељи, имала је продајни карактер.

Присутне учеснике и грађанство забављао је хор етно радионице популарним новогодишњим и божићним песмама, као и аниматори представом за децу “Две новогодишње јелке”.

Читаву ову манифестацију подржао је Град Бор и Министарство културе и информисања Републике Србије, који су пригодним поклонима обрадовали све учеснике.


Више слика и видео запис се налазе на линку испод.

https://drive.google.com/drive/folders/1_97A1DQJ_T48bBNNiabXjuD--wJNUTHD?usp=sharing


За осмаке

За осмаке
Подстранице (1): Моја страна