НАСЛОВНА‎ > ‎

Министар Вања Удовичић у нашој школи

Посета министра Вање Удовичића


Посета министра омладине и спорта Вање Удовичића нашој школи

поставио/ла Саша Лабан 4. 2. 2018. 06:27

Данас, 4.2.2018. године, имали смо посебну част и задовољство да наше три школе ОШ„Бранко Радичевић“, ОШ„Свети Сава“ и ШОСО„Видовдан“ посети изузетна спортска величина, министар омладине и спорта Вања Удовичић. Скупу су присуствовали и директори све три школе, као и представници локалне самоуправе, на челу са председником општине, као и бројни радници и ученици ових школа.

У опуштеној атмосфери, скуп је отворио директор наше школе Радиша Петковић. Обратио се пригодним говором везаним за рад школе. Том приликом је упознао присутне о плановима будућег уређења школа и дворишта. Истакао је да када би био у прилици да бира министра који би посетио нашу школу, онда би то био баш министар омладине и спорта – Вања Удовичић.

Затим се присутнима обратио председник општине Александар Миликић, који је у сличном тону представио перспективе развоја и уређења изгледа школских зграда. Даље је истакао да ће општина у наредној школској години обезбедити бесплатне уџбенике за све ученике основних школа. Није пропустио прилику да се обрати и ученицима и да изрази задовољство њиховим присуством, као и чињеницу да су они будућност овог друштва.

Министар Удовичић је још једном показао своју величину искреним обраћањем у коjeм није крио изненађење таквим дочеком и бројношћу скупа. Посебно га је обрадовало присуство ученика и спортиста наших школа. Изразио је и задовољство да је у прилици да се налази у једном таквом образовно-васпитном објекту који се састоји од три школе, што је јединствен пример у Србији. Младима се обратио речима подршке да истрају у свом и школском и спортском раду и напретку речима - да уколико верујете у себе, успех неће изостати. Своје задовбољство и радост присуства је овековечио бројним фотографијама на опште задовољство свих присутних.


1-1 of 1